Zero Trust Security

Zero Trust Security (امنیت بدون اعتماد) مدلی از امنیت سایبری است که بر این اصل استوار است که هیچ کاربر یا دستگاهی، حتی اگر در داخل شبکه باشد، به طور خودکار اعتماد نمی‌شود. فلسفه Zero Trust به این دلیل شکل گرفت که حملات سایبری پیچیده‌تر و قابل دسترس‌تر شده‌اند و دیگر نمی‌توان به سادگی به مرزهای شبکه اعتماد کرد.

اصول کلیدی Zero Trust Security:
همیشه فرض کنید که تهدید وجود دارد: به جای فرض اینکه تمامی کاربران و دستگاه‌ها درون شبکه امن هستند، فرض کنید که ممکن است میکروها یا مهاجمان در شبکه وجود داشته باشند.

احراز هویت و مجوز دقیق: هر کاربر و هر دستگاه باید با استفاده از روش‌های احراز هویت چند عاملی و سیاست‌های کنترل دسترسی دقیق، اعتبارسنجی شود.

تقسیم‌بندی شبکه: شبکه‌ها باید به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم شوند تا در صورت نفوذ مهاجم، آسیبی که می‌تواند به کل سازمان وارد گردد، محدود شود.

نظارت و ثبت اطلاعات: تمامی فعالیت‌ها باید به‌طور مداوم نظارت و ثبت شوند تا از هرگونه رفتار مشکوک و غیرمجاز جلوگیری به عمل آید.

هوش مصنوعی و یادگیری ماشین: با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی، امکان شناسایی تهدیدات به‌طور سریع‌تر و بهینه‌تر فراهم می‌شود.

فناوری اطلاعات ایمن ثنا، ارائه‌دهنده‌ی راهکارهای امنیتی مبتنی بر مدل Zero Trust است. با توجه به شناخت کامل شما از محیط‌های سازمانی و نیازهای امنیتی مختلف، می‌توانید به مشتریان خود مشاوره‌های جامع و راهکارهای سفارشی ارائه دهید تا زیرساخت‌های IT آنان را در برابر تهدیدات روزافزون محافظت کنید.

با استفاده از تکنولوژی‌های به‌روز و تیم متخصصان خود، می‌توانید به سازمان‌ها کمک کنید تا به نگرش Zero Trust در زمینه‌های مختلف (از جمله دسترسی به داده‌ها، مدیریت هویت و غیره) دست یابند و سطح امنیت سازمان خود را به طرز چشمگیری افزایش دهند.

image

افزایش امنیت اطلاعات

بر این اصل استوار است که هیچ کاربر یا سیستمی را به طور خودکار مورد اعتماد قرار ندهید. این رویکرد با احراز هویت چندعاملی و کنترل دسترسی محدود، خطر نفوذ و نشت داده‌ها را کاهش می‌دهد.

image

کنترل دسترسی دقیق

این مدل با استفاده از اصول حداقل دسترسی و سیاست‌های دقیق کنترل دسترسی، فقط به کاربرانی اجازه می‌دهد به منابع دسترسی پیدا کنند که به‌طور واقعی به آن نیاز دارند.

image

پاسخ سریع به تهدیدات

با شناسایی مداوم رفتار کاربران و تجزیه و تحلیل الگوهای ترافیک شبکه، سازمان‌ها می‌توانند به طور سریع و مؤثر به تهدیدات و نقض‌ها پاسخ دهند.

image

کاهش خطرات داخلی

Zero Trust به طور خاص برای مقابله با تهدیدات داخلی طراحی شده است. با محدود کردن دسترسی و نظارت دقیق بر رفتار کاربران، می‌توان از سوءاستفاده‌های احتمالی جلوگیری کرد.

image

پشتیبانی از محیط‌های چندگانه

این رویکرد به سازمان‌ها اجازه می‌دهد تا به راحتی به برنامه‌ها و داده‌های خود در محیط‌های مختلف (محل کار، ابری، و دستگاه‌های موبایل) دسترسی پیدا کنند در حالی که امنیت لازم را حفظ می‌کند.

image

قابلیت انعطاف‌پذیری و مقیاس‌پذیری

Zero Trust به سازمان‌ها این امکان را می‌دهد که با توجه به تغییرات محیط کسب و کار و فناوری، سیاست‌ها و شیوه‌های امنیتی خود را سریعاً به‌روز و مقیاس‌پذیر کنند.

~ کاربرد های سرویس Zero Trust Security ~
~ ابزارها ~

ابزارهای مختلف سرویس Zero Trust

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *